diumenge, 25 de novembre del 2012

Candidatura Amipa Consell Escolar

Benvolgudes famílies: 

Us convidem a participar a les eleccions que es duran a terme a l'escola dijous dia 29 de novembre de 2012, des de les 14:00h  fins a les 18h.

Des de la junta de l’amipa del CEIP de Pràctiques volem fer-vos arribar una petita ressenya sobre els candidats que com a junta presentam al Consell Escolar.  Trobam important que conegueu quins són els objectius que com a mares i pares en mouen a participar d’aquest òrgan de govern de la comunitat educativa. 

Els tres candidats són membres de l'Amipa. Per completar aquesta informació, cada candidat ens ha fet arribar el perfil següent:

  Carme Estarellas Rullán: . mare de 3 alumnes a P3, 1r primària i 3r primària. Des de fa molts anys na Carme està vinculada al món del temps lliure i sempre ha participat voluntàriament en les activitats de l’amipa, tant des de la vessant lúdica com a educativa.  Considera fonamental conèixer el funcionament del centre per poder participar més activament de l’educació dels seus fills partint de l’escola. És ex-alumne de l'escola. 


 Ángeles Gallardo Ruiz: mare d’1 alumne a P4. Persona que des de què el seu fill va començar a l’escola sempre ha estat molt vinculada a participar de la dinamització de l’escola a partir de la participació de les famílies.  Com a membre de la comunitat educativa n'Àngels vol participar activament en el bon funcionament de l'escola donant representació al Consell Escolar  de les inquietuds i preocupacions de la resta de pares.  El feed-back escola-família és un dels seus punts claus. A partir del coneixement podem actuar.  
 

Josep Torres Pons:  pare de 2 alumnes a P4 i 1r de primària. Col·labora voluntàriament amb moltes de les tasques d’organització i funcionament de la junta directiva. Considera que és molt important poder crear una bona xarxa entre equip educatiu-pares-alumnes perquè els nostres fills puguin assolir una educació integral, plena i de qualitat. 

Tots tres segueixen la línia expressada per l'Amipa: l’objectiu fonamental de l’AMIPA és facilitar a les famílies la participació en l’educació dels seus infants, de tal manera que els tres agents més importants del procés educatiu –família, escola i alumnat– treballin de manera integrada i coordinada. A més a més, l’AMIPA també vol donar resposta a les necessitats de les famílies de conciliació de la vida familiar i laboral i a les demandes de formació sobre qüestions que afecten als infants.  


Recordeu que la vostra participació és molt important. Us convidem a votar!!!!! Només és un moment!!!! En venir a recollir els vostres infants o s'horabaixa amb més tranquil·litat!!!

ÉS EL TEU MOMENT. TU DECIDEIXES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada