dimecres, 28 de novembre del 2012

Hort escolar

                                           Benvolgudes famílies: 
Ens posam en contacte amb vosaltres per informar-vos d’un projecte del nostre centre i per demanar-vos la vostra col·laboració.

Un grup de professors s’ha posat en contacte amb l’Amipa per donar-nos a conèixer el seu projecte d’un HORT ESCOLAR. El curs passat 2011-2012 una mestra d’infantil en va posar un en marxa amb el seu grup. Com que la valoració, tant de la professora com dels infants, va ser molt positiva, un grup de docents de la nostra escola ha decidit continuar la iniciativa i assumir la realització d’un hort escolar com un dels projectes del CP Pràctiques.

Des de l’Amipa volem donar suport a aquesta iniciativa, que ens sembla a més de molt interessant des del punt de vista educatiu, un projecte molt gratificant pels nostres fills i filles.

Per aquest motiu, demanam la vostra col·laboració, que està oberta a tots: pares, mares, padrins, padrines, tiets, tietes... Si teniu disponibilitat de temps, ganes de participar a un projecte engrescador i idees o coneixements tècnics que puguin ajudar a la realització de l’hort, feu-nos arribar el vostre nom, telèfon i correu electrònic al mail de l’Amipa (amipa.annexa.magisteri@gmail.com).

No perdeu aquesta oportunitat, un hort escolar intergeneracional a on tots hi podem posar el nostre granet d’arena. Animau-vos !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada