dijous, 8 de novembre del 2012

Vaga 14-N

Benvolguts/des pares i mares

Des de la junta de l'amipa volem comunicar-vos que davant la greu situació que està patint l'educació pública donam suport a la convocatòria de vaga del proper dia 14 de novembre. Som conscients que és un sacrifici important per a les famílies, però trobam que no ens podem quedar creuats de mans mentre davant nostre tot el que a nivell d'educació s'ha aconseguit durant anys desapareix.

FAPA Mallorca (Federació d'associacions de pares) també dóna suport a la convocatòria de vaga general. Vos adjuntam un escrit de comunicació per a les famílies a on s'exposen quines són les raons per les quals es dóna suport a  la vaga.   

Per altra part per tots aquells que considerau important participar de la manifestació del mateix dimecres dia 14 a les 18:00h, tenim intenció d'anar a la manifestació com a grup del CEIP de Pràctiques: professors-famílies. Quedaríem a les 17:45h davant el cinema Augusta. Volem animar-vos a què formem un bon grupet i a participar d'aquest acte reivindicatiu com a col·lectiu del CEIP de Pràctiques.

Animau-vos, vos esperam!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada